Élet-Stílus

Nyolc gól Zaragozában

Igazán gólgazdagra sikerültek a Primera División 2. fordulójának vasárnap délután mérkőzései. A három találkozón összesen tizenöt gól született.

A Getafe hazai pályán könnyedén győzött a Levante ellen, köszönhetően Gavilan és Colunga korai góljainak. Bár negyedóra elteltével Jorda szépíteni tudott, ám Gavilan a 90. percben ismételt, és eldöntötte a mérkőzést, hogy aztán a lefújás előtt Arizmendi is betaláljon.

A Gijon csak a második félidőben kezdte meg a gólgyártást, előbb Botia volt eredményes, majd a Nunes szabálytalanságáért megítélt büntetőt Castro értékesítette, beállítva a 2-0-s végeredményt.

Végezetül pedig Zaragoza. A Málaga igazán feltüzelve érkezhetett vendéglátójához, ugyanis hét perc elteltével már 2-0-ra vezetett. A vendégek ezután sem álltak le, hiszen a 34. percben már 5-0 volt a javukra az állás. Ekkor ébredtek csak fel a Zaragoza játékosai, a szünet előtt Edmilson szépített. A második félidőben a vendégek érthető módon visszaálltak, nem nagyon erőltették a támadásokat, míg a Zaragoza igyekezett mindent megtenni az egyenlítésért. Bár két gólt még szereztek, ez azonban összességében kevés volt az első félidőben teljesen szétesett csapatnak, így végül egy nyolcgólos találkozón kellett lemondaniuk a három pontról.

Primera División, 2. forduló:
Getafe – Levante 4-1 (2-1)
Gól: Gavilan (5., 90.), Colunga (11.), Arizmendi (92.), ill. Jorda (14.)

Sporting Gijon – Mallorca 2-0 (0-0)
Gól: Botia (47.), Castro (86. – 11-esből)
Kiállítva: Nunes (84., Mallorca)

Zaragoza – Málaga 3-5 (1-5)
Gól: Edmilson (40.), Perez (67.), Herrera (80.), ill. Fernando (1., 27.), Lopez (7., 29), Owusu-Abeyie (34.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik