Élet-Stílus

800-an férnek be London legnagyobb éttermébe

London és ezzel egész Nagy-Britannia legnagyobb éttermében 300 fogás közül választhatnak a vendégek.

Az étterem novemberben kezdi meg működését, egy 22.000 négyzetlábnyi területen, ahol egyszerre akár 800 embert is vendégül tudnak látni. A nem mindennapi étterem a Croydon’s Valley szabadidőpark közepén épült: a közelben nincs konkurens étterem, ezzel szemben több ezer ember lakik csupán néhány percnyire, nem csoda, hogy az üzemeltetők nagy vendégszámban bíznak.

A vendégek igényeit egyszerre 40-50 séf és legalább ugyanennyi felszolgáló elégíti ki. Az étlap is ennek megfelelően színes, összesen 300-féle étel közül választhatnak a vendégek. Az étterem konyhája pedig több tonna csirkemellfilével és sültkrumplival készül a rohamra. Az ügyvezető, Leroy Ji elmondta, hogy ehhez hasonló éttermet nem találni Londonban, ezért remélik, hogy az üzletemberektől a turistákig mindenki megtalálja benne a helyét.

Az ételekre vonatkoztatva Ji elmondta, az a tervük, hogy az egész világot felszolgálják, így érkeznek specialitások Japánból, Malajziából, Kínából, Thaiföldről, de a klasszikus európai gasztronómia szerelmesei sem fognak majd csalódni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik