Élet-Stílus

Farmer, ami minden nőre jó

A farmert igenis úgy szabták, hogy a nőknek is jól álljon - legalábbis ezt bizonyítaná most a világ legnagyobb farmercége.

Eddig csupa csalódást okoztak azok a farmerfazonok, amik a lábak meghosszabbítását, a fenék kiemelését és a derék hangsúlyozását ígérték. Nem csoda, hogy a világ nőinek jó része úgy gondolja, a tökéletes farmert megtalálni már-már lehetetlen. Pedig a gyengébbik nem fazont többet is talál: skinny, testhezálló, bő vagy egyenes szárú nadrágok közül választhatnak.

A friss statisztikák szerint a nők mintegy 87%-a szeretné megtalálni azt a nadrágot, ami jobban áll neki a jelenleginél, de az eredmények szerint csak kevesen gondolják úgy, hogy ezt a darabot a farmerek között kell keresniük. A többség úgy érzi a farmernadrágok nem úgy lettek kialakítva, hogy jól álljanak a nőknek. Valószínűleg ez a kijelentés ütött szöget a világ legnagyobb farmercége, a Levi’s tervezőinek fejébe. Legújabb nadrágjukhoz 60.000 nő véleményét kérdezték meg, hogy elkészítsék a tökéletes nadrágot, amely a valódi nők testalkatához igazodik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik