Élet-Stílus

A nők 40 fölött élvezik igazán a szexet

Amerikai szakértők szerint a 4. ikszet betöltő nők sokkal jobban élvezik az intim együttléteket és gyakrabban kívánják is, mint a fiatal lányok.

Az állítás a szexuális életre mindenképpen igaz – állítják az amerikai szakértők. Szerintük a középkorú nők sokkal jobban élvezik az intim együttléteket, mint a fiatal lányok. Éppen ebből következik, hogy gyakrabban kívánják, kalandvágyóbbak, sőt az orgazmust is könnyebben érik el. A 18-30 évesek ezzel szemben még többségükben (54%-ban) szenvednek amiatt, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem jutnak a csúcsra.

Ez az arány a 31-45 évesek között már csak 43%. A felmérések egyúttal bizonyítják, hogy a nők ebben az életkorban szexuálisan a legaktívabbak. 10-ből 9 nő azt válaszolja egy ezt célzó kérdésre, hogy ha tehetné, naponta többször is összebújna párjával, de naponta egyszer legalább. A Daily Mail című napilap beszámol arról, hogy a szexuális aktusok minősége általában számos dologtól függ, melyek között nagy szerepet kap a a magabiztosság és a kötődés a partnerhez.

A szakértők ebben látják az idősebb nők sikerét, hiszen ez a korosztály sokkal magabiztosabb, mint a fiatalok, szexisebbek, és általában komoly, érett kapcsolat fűzi őket partnerükhöz is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik