Élet-Stílus

Kikészít az esküvőtlenség?

Sári Veronika
Sári Veronika

újságíró. 2010. 07. 28. 14:53

Az esküvő előtt a túlzott stressz, az esküvő után a hirtelen semmittevés okozhat depressziót.
Korábban a témában:

Miután végérvényesen véget ért az esküvői felhajtás, az újdonsült házaspár ekkor döbben rá arra, hogy innentől kezdve minden visszaáll a régi kerékvágásba, és indulnak a szürke hétköznapok. Sokan ürességet, kiábrándultságot és depressziót éreznek, de ha időben készülnek rá, akkor ezellen is lehet tenni. Például már azzal is, ha a fiatalok, főleg a fiatal feleségek az elején tudatosítják, hogy ha minden napjukat ekkora pörgésben kellene élniük, az szürreális lenne.

Épp ezért az esküvő felhajtás végeztével, segít felvenni a mindennapok fonalát, ha az ifjú ara azokkal a dolgokkal és emberekkel foglalkozik, akiket eddig elhanyagolt. A kimerültség ebben az időszakban teljesen normális, a pihenés tehát engedélyezett, érdemes a nyugodt pillanatokat arra felhasználni, hogy végiggondoljuk, hol folytatódjanak a hétköznapok. Kifejezetten jót tesz ennek az időszaknak a családlátogatás, a barátokkal töltött közös idő: beváltani azokat az ígéreteket, amelyeket az esküvőn tettünk.

Ajánlott linkek:

Esküvő utáni depresszió (Borsa.hu)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Hooded computer hacker working on desktop PC computer. P2P and piracy, computer virus and trojans, phishing, malware and ransomware concept with glitch effect.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.