Élet-Stílus

Minden harmadik férfi csalfa?

A párok egyötödénél probléma, hogy az egyik fél másba szerelmes – állítja a Daily Mail egy felmérésre alapozva.

A leggyakrabban a közös baráti kör egy tagja vagy az ártalmatlannak hitt kollégák csavarják el a valaki fejét, de az is előfordulhat, hogy épp az ex kerül újra a képbe. A OnePoll 3000 válaszra alapozva kijelentette azt is, hogy egy ilyen szerelem még nem jelenti automatikusan a már meglévő kapcsolat végét. Csupán a párok egyhatoda válik szét azért, mert a szerelmes fél nem bírja tovább: a szívére hallgat és viszonyt kezd.

A felmérés további érdekes eredménye, hogy a megkérdezettek jelentős része elképzelhetőnek, sőt minden további nélkül lehetségesnek tartja, hogy valaki egyszerre két emberbe is beleszeressen. A párkapcsolatok 20%-ánál ez a helyzet – tudósít a Daily Mail. Ilyenkor a már eleve boldog párkapcsolatban élő fél képtelen lemondani arról, hogy „friss hús” után nézzen. Ami a hűséget illeti, a férfiaknak rosszabb a hírük, és a felmérés is azt igazolja, hogy a vád megalapozott. A férfiak 22%-a lehetségesnek tartja, hogy egyszerre két nőbe is beleszeressen. Csupán összehasonlításképp a nőknél ez az arány 15% volt.

Érdekes továbbá az is, hogy míg a nőknek csupán 19%-a lenne kész titokban viszonyt kezdeni, addig a férfiak közül minden harmadik feláldozná a kapcsolatát egy affér miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik