A chocoMe alapötlete tulajdonképpen a pizzából származik, hiszen annak épp az az egyik varázsa, hogy mindenki olyan feltéttel eszi, amilyet szeret. Miért ne lehetne ezt a logikát a csokoládéra is alkalmazni? Ezt a kérdést tette fel magának Mészáros Gábor, aki megvalósította a chocoMe koncepcióját. Olyan csokoládékat készít, amelyek egyediek, személyre szabottak és minőségi összetevőkből készülnek.
A koncepció szlogenje „Álmodja meg csokoládéját…és aztán valósítsa is meg”, nem véletlenül. A csokoládékészítés folyamata pontosan így zajlik. A nyalánkság elkészítéséhez a chocoMe háromféle csokoládét használ, melyek mindegyike a belga Callebaut-tól érkezik és természetesen prémium kategóriás: 100 százalék kakaóvajból készülnek és eredeti bourbon vaníliát tartalmaznak. Az ízesítéshez a chocoMe 80 különféle, jórészt Olaszországból, Franciaországból és Németországból importált hozzávalót használ fel, melyek lehetnek gyümölcsök, olajos magvak, fűszerek, vagy akár 23 karátos, ehető aranypelyhek is.
Ajánlott linkek: