Élet-Stílus

A szexi fehérnemű 40 felett is kapós

Az idősebb nőkre is hatott a Szex és New York: könnyebben elfogadják magukat és előszeretettel bújnak szexi fehérneműkbe párjuk kedvéért.

Nem törvényszerű, hogy negyven év felett a nők csakis pamut fehérneműkbe és tundrabugyikba bújnak, sőt. Egy fehérneműket forgalmazó áruházlánc felmérése szerint a negyven feletti korosztály pörgetheti fel csak igazán a szexi fehérneműk piacát. Nem véletlen, hogy a szexi darabok felkeltik az érdeklődésüket és előszeretettel vásárolják is őket, hiszen az idősebb nők már sokkal jobban elfogadják a testüket és bevállalják az idő múlását.

A Debenhams szerint nem ritka, hogy éppen egy válás ösztönzi a nőket stílusváltásra, melynek elengedhetetlen kellékei a pikáns fehérneműk is. Szakértők szerint nagy szerepet kapnak a trend kialakulásában a Szex és New Yorkhoz hasonló sorozatok,, melyben fiatalnak nem mondható nők viselik büszkén a csábos modelleket. A Debenhams fehérnemű-beszerzője azt is hozzátette, hogy a push-up melltartókat, a fűzőket és a tangákat eddig csak a húszas éveikben járó nők vették, de most a negyvenen felüliek is rengeteget visznek belőlük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik