Élet-Stílus

Nem talál meg az iGazi?

Sári Veronika
Sári Veronika

újságíró. 2010. 05. 05. 13:43

A magányos, Apple-rajongó fiúkat és lányokat szeretné összehozni a hamarosan induló társkereső.
Korábban a témában:

A Cupidtino névre keresztelt oldalra regisztrálóknak legalább egy közös tulajdonsága már az induláskor biztos van. Az site-ra ugyanis – alapesetben – csak az regisztrál, aki rajong az almás-márkáért. A társkereső azzal a céllal jött létre, hogy azokat a fiúkat és lányokat, ha tetszik férfiakat és nőket hozza össze egymással, akiknek fontos, hogy párjuk hozzájuk hasonlóan érezzen a Steve Jobs vezette világcég termékeiért.

A márka iránti elköteleződést jelzi a site neve: a „cupidtino”-ban a készítők elrejtették Cupidot, a szerelem és az erotika római istenét és Cupertinot is. A kaliforniai városka egyik legfőbb jellemzője, hogy itt található az Apple-főhadiszállás. Az oldal gazdái úgy vélik azok, akik egy bizonyos márka rajongói – ezt leszámítva is – rengeteg közös tulajdonsággal rendelkezhetnek. Például közel hasonló az ízlésük, a szépérzékük, vélhetően szeretik a technikát és a dizájntermékeket. Leszögezték, hogy szerintük ez már elég ahhoz, hogy két ember találkozzon és szerelembe essen.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Hooded computer hacker working on desktop PC computer. P2P and piracy, computer virus and trojans, phishing, malware and ransomware concept with glitch effect.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.