Élet-Stílus

Még nincs vége a vérszívásnak

Stephanie Meyer kiadja az Alkonyat sorozat legújabb darabját. A novella, a The Short Second Life of Bree Tanner címet kapta (Bree Tanner rövid második élete) és júniustól ingyen letölthető.

A vámpír, aki először Stephanie Meyer Napfogyatkozás című művében tűnt fel hamar meg is hal, ám a mormon írónő most újra feltámasztja. A novella az újszülött Bree szemszögéből meséli el a történetet, akit Victoria harap meg, miközben hadsereget hoz létre, hogy elpusztítsa ellenségeit, Bella Swan-t és Cullenék vegetáriánus családját is.

„Ez engem is nagyon meglepett – mondta Meyer, majd folytatta – mivel egyáltalán nem terveztem, hogy ezt a sztorit önálló könyvként jelentessem meg. Ezt a történetet már jóval azelőtt elkezdtem megírni, hogy az Alkonyat megjelent volna. Aztán amikor a Napfogyatkozást szerkesztettem és végignéztem a vámpírvilágon, számba vettem azt a sok újszülött vámpírt és végiggondoltam a történetüket. Így született meg Bree története.” A novella június 5-én jelenik meg (körülbelül 12 fontba kerül majd), de online is elérhető és ingyen letölthető lesz június 7-e és július 5-e között.

Ajánlott linkek:

Itt lesz elérhető a könyv június 7-én

Ajánlott videó

Olvasói sztorik