Élet-Stílus

Jön a Muse a Szigetre!

Megérkeztek az első infók a Sziget-fesztivál fellépőiről: idén a legnagyobb nevek közül itt lesz a Muse és az Iron Maiden, de jön a Hives is.

Korunk egyik legnagyobb rockzenekara, a Muse harmadszor látogat Magyarországra. A csapat először 2002-ben a Szigeten, 2007-ben pedig az Arénában is fellépett már. A Muse tavaly új albummal jelentkezett, valószínűleg ebből a friss anyagból is hoz magával az augusztus 11. és 16 között megrendezésre kerülő Sziget Fesztiválra. A Muse mellett nyilvánosságra hoztak még néhány nevet az idei kínálatból, idén fellép tehát többek között a Hives, a Specials, Faithless, The 69 Eyes, Paradise Lost, Infected Mushroom, Papa Roach és az Iron Maiden is.

A közzétett listáról Gerendai Károly azt nyilatkozta, hogy igyekeznek változatos kínálatot összeállítani. Olyan együtteseket hoznak el a nagyközönségnek, amelyek a külföldi fesztiválszínpadokon virágzanak, ám idehaza javarészt még ismeretlenek. Az új nevek mellett persze figyelnek arra is, hogy elhozzák a haza közönség kedvenceit is.

Ajánlott linkek:

Muse, Iron Maiden és még sok zenekar a Szigeten (Quart)
A fellépők teljes listája

Ajánlott videó

Olvasói sztorik