Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: MP3 a pocaklakónak

Számos tudományos kísérlet bebizonyította, hogy a várandósság alatti zenehallgatás jótékonyan hat a baba fejlődésére. A Nuvo Group által kifejlesztett zenelejátszó kimondottan a pocakzenélést segíti elő.

Korábban a Csúcsfogyasztóban:
Almaaadagoló naptár
Proteinnel működő nyomtató
Az okos bevásárlókocsi

Az orvosok rendszeresen tanácsolják azt a kismamáknak, hogy hallgasson zenét a pocaklakóval, ugyanis a közös zenehallgatás bensőséges hangulatot és intimebb kapcsolatot teremt. Ebben segít a Nuvo Group legújabb kütyüje, a Ritmo Advanced Pregnancy Sound System. A zenelejátszó annyiban különbözik a hagyományos lejátszóktól, hogy két puha (mosógépben is mosható) pántot is mellékelnek hozzá. A has felé fordított, négy kivehető hangszórót tartalmazó pánt teljesen körülveszi a pocakot, kényelmesen simul a kismama hátához és a hasához. Így a várandós anyuka és a magzata együtt hallgathatja kedvenc számaikat.

Így működik a Ritmo:

A kettős pántot, azaz a pocaklakó fülhallgatóját iPodhoz, BlackBerry-hez, iPhone-hoz és számos MP3 lejátszóhoz csatlakoztathatjuk.

Az Advanced Pregnancy Sound System jelenleg bevezető áron, 150 dollár (30 ezer forint) helyett 130 dollárért (körülbelül 25 ezer forintért) szerezhető be a gyártó honlapjáról.

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik