Élet-Stílus

Életmentő navigáció

Év végéig minden WayteQ navigációs készülék, Sygic Drive és Sygic Mobile szoftver 300 forinttal támogatás kerül az újszülött mentőkhöz.

Minden november 1. és december 31. között értékesített WayteQ gyártmányú navigációs készülék (típuskorlátozás nélkül), Sygic Drive és Sygic Mobile navigációs szoftver árából 300 forintot átutal a SOTE I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika újszülött intenzív osztályának javára.

Egy gyermek születése a legnagyobb csoda az életben. Vannak szülők, akiknél ez az esemény terv szerint alakul, és vannak akik egy inkubátor előtt állva szorongnak nap mint nap gyermekük életéért.
Az elmúlt héten a WayteQ egyik partnere is hasonló helyzetbe került, és gyermekét jelenleg a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika újszülött intenzív osztályán ápolják. Az ő gyermekéért is áldozatos munkát végező orvosok, nővérek és ápolók iránti tiszteletéből és hálából fordult hozzánk és kérte támogatásunkat. Kezdeményezését felkarolva a WayteQ Europe Kft. a WayteQ navigációs eszközök és a Sygic navigációs szoftverek magyarországi forgalmazója “Vezess egy új életért” néven két hónapos akciót indít.

Aki privát támogatást szeretne tenni, az OTP 11708001-20557841 bankszámla számra utalhat, megjegyzésben pedig tüntesse fel, hogy a Szülészeti és Nőgyógyászati osztály számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik