Élet-Stílus

Olvasóink bíznak Schumacherben

Hároméves szünet után tér vissza a Forma-1-be a hétszeres német világbajnok, hogy a Hungaroringen megsérülő Felipe Massát helyettesítse. Sokan szkeptikusak, de az olvasóink többsége úgy véli, hogy Michael Schumacher 40 évesen is képes lesz megleckéztetni a mezőnyt.

Három napig szavazhattak olvasóink a Bemondóban minden idők legeredményesebb F1-pilótájának a visszatéréséről. A német három év kihagyás után ül be ismét a Ferrariba, azok után, hogy volt csapattársa, Felipe Massa a Magyar Nagydíj időmérőjén súlyos balesetet szenvedett.

A leendő ellenfelek (Alonso, Hamilton, Button, Räikkönen) egyaránt úgy nyilatkoztak, hogy örülnek Schumi visszatérésének, de vannak szkeptikusok is, akik szerint a német csak veszíthet azon a pár versenyen, amikor Massát helyettesíti.

Kíváncsiak voltunk az olvasóink véleményére is. A többség (57,6 százalék) úgy gondolta, hogy Schumacher helyesen döntött, 37,6 százalék viszont attól tart, hogy ezzel a német csak saját nimbuszát fogja lerombolni. (A maradék közel 5 százalék a „Más, elmondom a bemondóban”-hoz tette az ikszet). A szavazáson kedd délutáni állás szerint 4034-an vettek részt.

schumi három kilót fogyott

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher már leadott néhány kilót, olyan hatalmas erőbedobással készül visszatérésére. “Száz százalékig arra koncentrálok, hogy felkészüljek a bevetésre” – írta a 40 esztendős német sztár saját honlapján, kedden. – “Három kilót már leadtam, de az izmaimat még erősítenem kell. A nyakam egyelőre még érzékenyen reagál a megterhelésre, de az edzés ettől eltekintve remekül megy.” (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik