Élet-Stílus

Biztos, hogy nem a Puskásban lép fel Madonna

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) semmiképpen sem járul hozzá, hogy az augusztus 22-én sorra kerülő Madonna-koncertet a Puskás Ferenc Stadionban rendezzék meg, ezzel pedig az ügyet lezártnak tekinti.

Az MLSZ illetékesei – tekintettel a DVSC-TEVA továbbjutási esélyeire, s a Bajnokok Ligája-selejtezők következő körének pénteki sorsolására – egyeztettek az Európai Labdarúgó Szövetséggel (UEFA), s ennek során megerősítették, hogy a bajnokcsapat, amennyiben augusztus 26-án hazai pályán kellene fogadnia következő ellenfelét, kizárólag a Puskás Ferenc Stadionban teheti ezt meg.

Erre való hivatkozással Kisteleki István, az MLSZ elnöke levelet írt Timothy Dowdallnek, az augusztus 22-iki Madonna-koncertet szervező cég alelnökének, amelyben – többek között – leszögezi: “…a rendkívül sok bizonytalansági tényező miatt feleslegesnek látom a további tárgyalásokat és a magam részéről elzárkózom Madonna Puskás Ferenc Stadionban történő fellépésétől, így a személyes tárgyalást is feleslegesnek ítélem meg.”

Madonna eredetileg a Kincsem Parkban lépett volna fel, ám a szervezők múlt kedden közölték, hogy a Puskás Ferenc Stadion adhat otthon az amerikai énekesnő fellépésének. megrendezéséhez. Az MLSZ-elnök korábban úgy fogalmazott, beláthatatlan következményei lehetnek annak, ha a Puskás Ferenc Stadionban lesz a koncert. Úgy vélte, kétéves munka mehet tönkre emiatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik