Élet-Stílus

Bukott mobiltelefonok

Ezúttal a leginkább gyűlölt mobilok kerültek fel egy listára a egy online szavazás nyomán. A helyezettek mind Amerikában forgalmazott készülékek. Egy magyar lista egész másképp nézne ki.

A listán szereplő hat készülék különleges helyet vívott ki magának a Cnet olvasóinak körében. Ez a hat telefon a legkevésbé kedvelt, vagy inkább legjobban – finoman szólva – utált mobil. A maximális öt csillagból – a leginkább gyűlöltet kivéve – mindegyik csak két és felet tudott összeszedni, annak ellenére, hogy egy-két modellt a szerkesztők kevésbé tartottak irritálónak, mint az olvasók.

Két amerikai szolgáltató, a Verizon és a Sprint által forgalmazott készülékek állnak a lista élén, a leggyűlöltebb mobil a Samsung SCH U940 Glyde. A felhasználók szerint rosszul sikerült érintőkijelző miatt 377 olvasó mindössze másfél csillaggal illette a jobb sorsra érdemes telefont.

A dobogósok (középen az 1.)

A dobogósok (középen az 1., balra a 2. és jobbra 3.)

Meglepő módon a második helyen egy igazi „sztármobil” a R.I.M. BlackBerry Strom telefonja áll. 729 felhasználó értékelte, és mindössze két és fél csillagot kapott, elsősorban a bugok (javítatlan hibák) miatt. Ezzel az értékeléssel a Cnet is egyetért.

Harmadik helyre került az általában óráiról ismert Casio telefonja, a Verizon által forgalmazott G’zOne Boulder. A vízálló, masszív, sok multimédiás funkcióval rendelkező mobilt 71 olvasó húzta le a hívások gyenge minősége miatt; két és fél csillagot kapott.

Negyedik hely jutott a Motorola Krave ZN4 modellnek, melyet 76 felhasználó két és fél csillaggal marasztalt el, annak ellenére, hogy a Cnet kimondottan elismerően szólt a készülék képességeiről.Ballról jobbra: 4.-5.-6.

Balról jobbra: 4.-5.-6.

A Palm Treo 800w sem gyűjtött sok csodálót. A 104 júzer nem értékelte a WinMo-s készülékben sem a beépített GPS-t, sem a wifit, és meglepő módon mindössze két és fél csillaggal díjazták. Talán a gyenge akksi miatt?

Végül a legkevésbé gyűlölt telefon a lista utolsó helyén, az LG Rumor modellje. A Cnet szerette, az olvasók már kevésbé. 146 Rumor-tulajdonos két és fél csillagot adott. Talán az utóddal, a Rumor2-vel már elégedettebbek lettek volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik