Élet-Stílus

Button helyretette a Renault-főnököt

Rubens Barrichello után Jenson Button is visszavágott a brawnosokat lefitymáló Flavio Briatorénak. Az angol elárulta, hogy nemrég még szerződtetni akarta őt a Renault csapatfőnöke.

A Renault-főnök, Flavio Briatore egy friss interjújában a dupla diffúzorok kapcsán lefitymálta a Brawn versenyzőpárosát, arra utalva, hogy csak a hatalmas előnyt biztosító alkatrész miatt vannak az élen.

Barrichellót kiöregedett versenyzőként írta le, míg Button tempóját egy kőkoloncéhoz hasonlította. Az olasz szerint árt a Forma-1-nek, ha ők küzdenek a bajnokságért.

“Árt a Forma-1 hitelességének? Talán azt sem kellene elfelejtenie, hogy le akart szerződtetni az idei szezonra!” – replikázott érdekes leleplezéssel Button.

Button: Flavio sportszerűtlen (MTI/EPA)

Button: Flavio sportszerűtlen (MTI/EPA)

“Egyértelműen dühös a diffúzorok miatt, és csalódott, hogy nekik nem sikerült olyan versenyképes autót építeniük, mint nekünk. A mi autónk a belé fektetett munka miatt ilyen jó, és ezt senki nem veheti el. Nagyon sportszerűtlen Flaviótól, amit mondott, elkeseredett ember szavai.”

“Amikor változnak a szabályok, a Forma-1 is átalakul – a dühöngés helyett a felzárkózásra kellene koncentrálni” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik