Élet-Stílus

Kim Clijsters visszatér?

Kim Clijsters, a női teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa csütörtökön valószínűleg bejelenti, hogy visszatér a profik közé, s újra elindul WTA-tornákon.

A még mindig csak 25 éves belga klasszis 34 egyesben aratott tornagyőzelemmel, közte egy Grand Slam-sikerrel (a 2005-ös US Opent nyerte meg) a háta mögött 2007 májusában hagyott fel a profi tenisszel, hozzáment Brian Lynch kosárlabdázóhoz, és tavaly februárban egy kislánynak – Jada Ellie-nek – adott életet.

Hamarosan viszont újra ütőt ragadhat; mindenesetre csütörtökre sajtótájékoztatót hívott össze az észak-belgiumi Bree városában, amelyen a „2009-es tervekről” ejt szót.

Minden bizonnyal a visszatérését jelenti be – a jelek legalábbis egyértelműen erre utalnak.

Az amerikaiak korábbi menője, a barátnő Lindsay Davenport ugyanis elkotyogta, Clijsters e-mailben arról érdeklődött nála a minap, miképp lehet gyerekkel WTA-versenyre utazni.

A volt edző, Carl Maes pedig arról beszélt, őt nem bizony lepné meg, ha egykori tanitványa visszatérne, minekután „amikor abbahagyta a játékot, nem mondta, nem mondtuk, hogy soha többet nem láthátják őt a szurkolók profi teniszversenyeken.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik