Élet-Stílus

A helyi rivális trénere a MU sikerére tippel

A Manchester City vezetőedzője, Mark Hughes szerint a városi rivális, a címvédő United lesz a befutó az angol labdarúgó-bajnokság 2008/2009-es szezonjában.

A City vasárnap nagy szolgálatot tett a listavezető Manchester Unitednek azzal, hogy pontot csent a Liverpooltól, így a „vörös ördögök” megnyugtatónak tűnő hétpontos előnnyel állnak a tabella élén. A manchesteri „kékek” szakvezetője, Mark Hughes szerint a városi ellenlábas MU „be is húzza” a bajnoki címet.

Kijelentése tulajdonképpen olyan, mintha az Újpest edzője a Fradi győzelmére fogadna – már-már szentségtörés. Enyhítő körülmény, hogy Hughes kötődik a Unitedhez, lévén 1980-tól 1986-ig, majd 1988-től 1995-ig az Old Traffordon futballozott.

A városi riválist favorizálja (MTI/EPA)

A városi riválist favorizálja (MTI/EPA)

Ezek után lássuk, miképp is vélekedik a bajnoki versenyfutásról. „Még nincs vége a szezonnak, sok meccs van hátra, ugyanakkor a Unitednek sorozatban kellene botlania, márpedig nem szokott gyakran. A kezében van a bajnoki cím, és nem valószínű, hogy most háromszor vereséget szenved” – mondta a City edzője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik