Élet-Stílus

Sztárjával vitatkozik a Manchester United

Megfelelő ajánlat esetén Carlos Tevez szívesen maradna a Manchester Unitedban, ám ha elmarad az egyezség, a nyártól a Madridban folytathatja a pályafutását.

A 24 éves – a Manchester Unitedot 2007 óta erősítő – csatár aktuális szerződése a nyáron jár le az angol klubnál. Tevez szívesen maradna, de egyelőre „homályos” a jövője.

„Én maradnék, de egyelőre nem kaptam ajánlatot a klubtól, pedig várok rá egy ideje” – mondta a játékos, aki nehezményezi, hogy Alex Ferguson menedzser arról beszél, hogy ő nem fogadta el a klub által kínált feltételeket.

Megy vagy marad? (MTI/EPA)

Megy vagy marad? (MTI/EPA)

„Nem túl szimpatikus, hogy félrevezetik a szurkolókat. Szeretném, ha mindenki tudná, nem kaptam ajánlatot. A MU persze tudja, mennyit kell fizetnie, hogy maradjak. Ha jön egy olyan csapat, amelyik ötéves szerződést tesz az orrom alá, nem fogok nemet mondani” – jelentette ki Tevez, aki azt tervezi, öt évet játszik Európában, majd visszatér a Boca Juniorshoz.

A Real Madridnál szívesen látnák a csatárt, aki egy spanyol lapnak úgy nyilatkozott: szívesen kipróbálná magát a királyiaknál. Bár meglehet, ezzel az „akcióval” csak jobb tárgyalási feltéteket igyekszik kiharcolni magának a Manchester United vezetőivel szemben. „Ki az, aki nem akar a Realban futballozni? Akárcsak a MU, a királyi klub is az elitbe tartozik. Igen, örömmel játszanék Madridban” – fejtegette Tevez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik