Élet-Stílus

Tevez: irány Madrid?

Spanyol és brit lapértesülés szerint egyre biztosabb, hogy a Manchester United argentin sztárja, Carlos Tevez januártól a Real Madrid futballistája lesz. A támadónak a lesérült, és a 2008-2009-es szezont kihagyó Ruud van Nistelrooyt kellene helyettesítenie.

A múlt héten a Marca hozta a címlapján a sztorit, a napokban pedig több szigetországi lap is megszellőztette, hogy heteken belül a királyi gárdához igazolhat Carlos Tevez.

A Manchester Unitedban kölcsönben szereplő argentinnak továbbra sem akar a BL-győztes állandó szerződést kínálni, ráadásul a kezdőbe is csak nagy ritkán jelöli Sir Alex Ferguson.

Gago és Tevez - rövidesen egy csapatban? (MTI/EPA)

Gago és Tevez – rövidesen egy csapatban? (MTI/EPA)

Tevez csak abban az esetben maradna Manchesterben, ha hosszú távú szerződést kínálnak számára. A támadóért az angol bajnoknak 27 millió eurót kellene fizetnie, de ezt a pénzt Ferguson máshol fektetné be. A skót mester állítólag vissza akarja hívni a Villarealban szereplő Giuseppe Rossit, és a Tottenhamben futballozó Frazier Campbellt Manchesterbe.

Tevez képviselője, Kia Joorabchian hajlandó lenne tárgyalni a spanyolokkal az esetleges szerződésről, de egyelőre konkrét ajánlat nem érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik