Élet-Stílus

Már ünnepi díszben Budapest és Fehérvár

Megnyílt a 10. Budapesti Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, Székesfehérváron már a helyére került a város karácsonyfája, a nagy-britanniai Manchester pedig október vége óta esténként karácsonyi díszkivilágításban pompázik - az FN Tudósítók beszámolói.

Idén egy héttel korábban nyílt meg a Vörösmarty téri karácsonyi vásár, amely december 29-ig várja az érdeklődőket – olvasható az FN Tudósító (Mészáros Gábor) beszámolójában.

Nézze meg az FN Tudósító (Mészáros Gábor) fotóit a Vörösmarty téri karácsonyi vásárról!

Nézze meg az FN Tudósító (Mészáros Gábor) fotóit a Vörösmarty téri karácsonyi vásárról!

Már a hét közepén megkezdődött Fehérvár ünnepi díszbe öltöztetése, megérkezett és helyére került a város karácsonyfája, amelyen még nincsenek csillogó díszek – írta az FN Tudósító (Midor). A tudósítása szerint a téren már épülnek a vásári pavilonok, és helyükre kerülnek az egész belvárost ellepő hatalmas, világító csillagok is.

Nézze meg az FN Tudósító (Midor) fotós beszámolóját a fehévári karácsonyi készülődésről!

Nézze meg az FN Tudósító (Midor) fotós beszámolóját a fehérvári karácsonyi készülődésről!

Az FN Tudósító (ramszesz) tudósítása szerint a nagy-britanniai Manchester esténként már karácsonyi díszkivilágításban pompázik. A belvárosban már október végén felszerelték a villanyoszlopokra a karácsonyi világítást, amely hol jégcsap, hol pedig fenyőfa mintájú – írta.

Nézze meg az FN Tudósító (ramszesz) manchesteri fotóit!

Nézze meg az FN Tudósító (ramszesz) manchesteri fotóit!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik