Élet-Stílus

Adriano a Chelsea-hez, Drogba az Interhez kerülhet

Adriano és Didier Drogba csapatot cserélhet: a brazil támadó az Intertől a Chelsea-hez kerülhet, az elefántcsontparti pedig éppen ellenkező utat járhat be.

Lapértesülések szerint az olasz bajnok, egyben listavezető Inter újra kölcsönadná Adrianót, aki iránt a brazil Fluminense és Sao Paulo mellett az angol Chelsea is érdeklődik. Arigo Sacchi nem lepődne meg, ha a brazil csatár a londoni klubba igazolna.

Az egykori szövetségi kapitány, aki négy évvel ezelőtt a Parma technikai igazgatója volt, elmondta, az akkor a sárga-kékeknél játszó Adriano 2004-ben már majdnem a Chelsea játékosa lett, de végül visszatért Milánóba, a játékjogát birtokló Interhez.

„Tudom, hogy Roman Abramovics nagyon kedveli Adrianót, és régóta szeretné megszerezni, éppen ezért nem lepődnék meg, ha a Chelsea hamarosan kopogna Massimo Moratti, az Inter tulajdonosának ajtaján” – tette hozzá Sacchi, jelezve, hogy az ügy komoly, ezúttal nem átigazolási pletykáról van szó.

Londonba igazolhat (goal.com)

Londonba igazolhat (goal.com)

A történet egyébként úgy kerek, ha hozzátesszük: Didier Drogba pedig a Chelsea-ből az Interhez kerülhet. Az elefántcsontparti támadó esetleges klubváltása, Milánóba költözése egyébként nem először kerül terítékre. Most azonban lapértesülések szerint valóban létrejöhet az átigazolás.

A Chelsea vezetői állítólag megorroltak a játékosra, miután az a múlt héten balhéba keveredett, a középső ujját mutogatta és egy érmét hajított az ellenfél szurkolói közé a Burnley elleni Ligakupa-találkozón. Másfelől: Drogba sohasem titkolta, szívesen dolgozna újra együtt José Mourinhóval, aki történetesen jelenleg az Inter kispadját koptatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik