Élet-Stílus

Materazzi visszaszólt a Milan-szurkolóknak

A milanói derbin Marco Materazzi édesanyját szidták a Milan-drukkerek. Jose Mourinho kiállt játékosa mellett, és persze a válogatott védő is „visszaszólt".

„Nem értem, miért szidták Materazzi édesanyját, aki már nem is él… Ez egyszerűen elfogadhatatlan” – magyarázta az Inter portugál szakvezetője. Marco Materazzi megköszönte az edzőjének, hogy kiállt mellette, de ő sem maradt csöndben – azt állította: az AC Milan szurkolói „a harmadik világból jöttek”.

„Ez a fajta rigmus ott divat. De ez már megy itt egy ideje. Ugyanakkor ez volt az első alkalom, hogy mellém állt valaki, s szót emelt ez ellen. Ezt négy szem között már megköszöntem Jose Mourinhónak, és ezt most megteszem nyilvánosan is.”

„Csak remélni tudom, emlékeznek még néhányan, hogy két éve a vb-n mit tettem Olaszországért. Aligha ezt érdemlem…” – mondta a sajátos gondolkodása miatt Matrixnak becézett futballista, aki nagyon korán elveszítette az édesanyját.

Nem hagyja magát (MTI/EPA)

Kemény fából faragták (MTI/EPA)

A vasárnapi rangadót Ronaldinho góljával 1-0-ra az AC Milan nyerte. Az 59. percben lecserélt Materazzi a padon ülve kapott piros lapot, miután beszólt a bírónak. Ámbátor állítása szerint semmi sértőt nem mondott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik