Élet-Stílus

Szerelmibánat-ambulancia nyílt Bécsben

Megnyitotta kapuit Ausztria első szerelmibánat-ambulanciája Bécsben. A vállalkozás célja, hogy segítséget nyújtsanak a szívbajokban szenvedőknek, és felszámolják a szerelmi bánat tabu voltát.

Az osztrák főváros 9. kerületében található praxist egy pszichológusnő és egy életmód-tanácsadó hívta életre, akiket már régóta foglalkoztat a szerelmi bánat, a szakítás fájdalma és a magány jelensége. A két szakember igyekszik segítséget nyújtani a szerelmi bánatban szenvedőknek, hogy minél könnyebben átvészeljék ezt a lelki krízishelyzetet.

A szerelmi bánat nemcsak a léleknek jelent stresszt, hanem a testnek is. A napi kötelezettségek és a szociális kapcsolatok elhanyagolása és az általános kedvetlenség mellett a szerelmi bánat kiválthat emésztési és bélrendszeri tüneteket, étkezési zavarokat, álmatlanságot és akár depressziót is. A szerelmi bánat bárkit érinthet, tekintet nélkül korcsoportra, társadalmi rangra és szexuális orientáltságra.

Az ambulancián az érintettek segítséget és bátorítást kapnak, hogy felszámolják a lelkükben és szívükben dúló káoszt, önbizalmat szerezzenek és új célokat találjanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik