Élet-Stílus

Foci-Eb: csocsózzon és tippeljen a FigyelőNeten!

Honlapunk kiemelt figyelemmel követi a nyári labdarúgó-Európa-bajnokságot, néhány hete elindult már az aloldalunk, ahol igyekeztünk minden hasznos információt összegyűjteni a tornával kapcsolatban. Az egyes csapatok, helyszínek, stadionok bemutatása mellett a korábbi tornákat is felidézheti videós cikkeinkben.

A cikkek, összefoglalók olvasása mellett, akárcsak a 2006-os foci-világbajnokság esetében, ismét elindítottuk tippjátékunkat. A játékban minden regisztrált olvasónk részt vehet. A tippelés ún. „mérkőzésblokkonként” történik, a mérkőzésblokkok a következők: csoportmérkőzések, negyeddöntők, elődöntők, bronzmeccs, döntő.

A megszerzett összpontszám alapján a játék végén három nyertest hirdetünk, akik 50 000 forint értékű Adidas ajándékcsomagot nyernek. A játék során mérkőzésenként a helyes tippet leadók között 3 Adidas focilabdát sorsolunk ki. Pontegyezőség esetén a legtöbb pontot elérők között sorsolás dönt.

A tippjáték mellett a csocsójátékunkban is értékes nyeremények várják az olvasóinkat. A játék indulása előtt a játékosnak meg kell adnia egy becenevet és egy e-mail címet, majd egyedül vagy kettesben saját maguk is lejátszhatják az Európa-bajnokságot. Június 3-tól minden héten a legmagasabb egyéni és a legmagasabb páros pontszámot elérő játékos/ok nyernek egy-egy Adidas baseballsapkát és sportzsákot. Az Eb végén (június 29.) pedig az öt hét alatt elért legmagasabb pontszámú játékos/ok nyernek egy Adidas mezt es egy meccslabdát. Pontegyezőség esetén itt is sorsolás dönt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik