Élet-Stílus

Az AS Roma még nem mondott le az aranyról

Az Inter két fordulóval a vége előtt három pontttal vezeti az olasz labdarúgó-bajnokságot, ugyanakkor az üldöző AS Roma még nem adta fel harcot, hisz az aranyérem megszerzésében - állítja Bruno Conti technikai igazgató.

Már nem lenne miben hinni, ha az Inter a milánói derbin legyőzte volna a városi riválist, ám mivel a kék-feketék 2-1-re kikaptak, az AS Romának matematikailag még van esélye a bajnoki címre.

Ezzel együtt csoda lenne, ha a Roma futna be elsőként, Bruno Conti, a „farkasok” egykori játékosa és edzője, jelenlegi technikai igazgatója ugyanakkor azt állítja, még nincsen vége a versenyfutásnak. Már csak azért sem, mert szerinte rázós meccs vár a hétvégén az Interre – a Sienát fogadja.

Bruno Conti még bizakodik (goal.com)

Bruno Conti még bizakodik (goal.com)

„A Siena a saját játékát játssza majd, biztosan nem fekszik le az Internek. Nincs tehát még vége a versenyfutásnak. Büszkék vagyunk arra, amit a csapat a szezonban elért, és egészen addig hiszünk a scudetto megszerzésében, amíg erre matematikailag van esélyünk” – mondta Bruno Conti.

Azt már mi mondjuk, írjuk, hogy a listavezetőnek nincs miért tartania a Sienától. A toszkán együttes ugyanis utolsó hat meccséből csak egyet tudott megnyerni – bár az is igaz, hogy éppen a Juventust kapta el. No, de itt egy másik érv az Inter mellett: a Mancini-csapat szezonban egyszer már legyőzte zebramezeseket, 3-2-re.

Az állás:
1. Inter, 81 pont, 65-24
2. AS Roma, 78, 69-35

Hátralévő meccsek
Inter:
AC Siena (12.), otthon
Parma (8.), idegenben

AS Roma:
Atalanta (11.), otthon
Catania (17.), idegenben

Ajánlott videó

Olvasói sztorik