Élet-Stílus

Arn továbbjutott Indian Wellsben

A selejtezőből érkezett Arn Gréta bejutott a második fordulóba a 2,1 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán, miután három szettben legyőzte a német a német Sabine Lisickit. Legközelebb Szugijama Aival találkozik.

A világranglistán 140. helyen álló német Sabine Lisicki a nyitó szettben ugyan mind a két bréklehetőségét kihasználta, Arn Gréta (145.) ugyanakkor négyszer is elvette az ellenfele adogatását, ezzel előnybe került. A folytatásban azonban alárendelt szerepet játszott a németből magyarrá lett Arn, mind a három adogatójátékát elvesztette, s mivel 18 esztendős ellenfele magabiztosan szervált, 6:0-val kiegyenlített.

1 óra 43 perc alatt csikarta ki a győzelmet (MTI)

1 óra 43 perc alatt csikarta ki a győzelmet (MTI)

A döntő szettre feljavult a 28 éves magyar hölgy, kétszer brékelt, és a játszmát 6:4-re nyerve bejutott a következő körbe, ahol a 27. helyen kiemelt Szugijama Aival találkozik.

Egyértelműen a japán teniszező az esélyes, ugyanis 106 hellyel előzi meg Arnt a világranglistán, ráadásul az eddigi egyetlen meccsüket is ő nyerte meg, a 2002-es birminghami tornán 6:4, 6:2-re diadalmaskodott.

Indian Wells, női torna, 1. forduló:
Arn Gréta-Lisicki (német) 6:3, 0:6, 6:4

Eredmények

Ajánlott videó

Olvasói sztorik