Élet-Stílus

Unalmas döntetlen Székesfehérvárott

Nem született gól a Soproni Liga 18. fordulójának nyitányán, a Fehérvár-Budapest Honvéd találkozón. A bajnoki címre hajtó kispestiek a pályán még nem nyertek a tavasz folyamán, ám pontszámban így is befogták a listavezető MTK-t.

A bajnoki aranyra hajtó Honvéd még nyeretlen tavasszal a bajnokságban (az előző körben játék nélkül jutott három ponthoz), a REAC ellen és Fehérvárott is gól nélküli döntetlent ért el, igaz, pontszámban így is befogta az éllovas MTK-t.

A Soproni Liga 18. fordulójának nyitányán meglehetősen unalmas mérkőzést játszott a FC Fehérvár és a Honvéd, a csapatok csak elvétve rukkoltak elő labdarúgásra hasonlító megmozdulással. Az első negyvenöt percben a hazaiak voltak kapura veszélyesebbek: Simek emelése után a visszafutó Filó mentett a kapu torkából, majd nem sokkal később Sitku lövését fogta Borel. Koller bólintása pedig centikkel ugyan, de elkerülte a kaput. Átellenben Ivancsics fejesét védte Sebők.

Eredmény nélkül birkóztak a csapatok (MTI)

Eredmény nélkül birkóztak a csapatok (MTI)

A szünet után változott a helyzet, no nem lett jobb vagy izgalmas az összecsapás, csak ezúttal a Honvéd előtt adódtak ígéretesebb lehetőségek.

A fehérvári oldalon Farkas és Nagy Dániel távoli lövéssel próbálkozott, ezután Abraham, a Honvéd légiós csatára a meccs helyzetét hagyta ki, a kapussal szemben fölé bombázott, később Bárányos közeli lövése után Sebők állt a labda útjába. A végén még Polonkai betalálhatott volna, ám a hazai csere még a kaput sem találta el. A döntetlen igazságos, egyik csapat sem érdemelt ugyanis győzelmet.

Soproni Liga, 18. forduló:
FC Sopron-Vasas – mérkőzés nélkül 0-3

Fehérvár FC-Budapest Honvéd 0-0

Szombati program:
Újpest FC-MTK Budapest, 15:00
Paksi FC-Gabona Trans Kaposvár, 16:00
FC Tatabánya-Győri ETO, 16:00
DVTK-Borsodi – ZTE FC, 16:00
REAC-Nyíregyháza, 16:00

Hétfői program:
DVSC-TEVA – BFC Siófok, 18:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik