Élet-Stílus

Mourinho csapatot keres

A következő idényben Olaszországban vagy Spanyolországban vállalna munkát Jose Mourinho portugál labdarúgóedző. A sajtó több lehetséges klubot is emleget, a szakember azonban elárulta, hogy egyelőre nem tárgyalt senkivel.

A Chelsea-től szeptemberben távozott tréner elárulta, jelenleg tanul, de biztos benne, hogy hamarosan ismét kap munkát. Az európai sportsajtó a Barcelona, az Internazionale és az AC Milan együttesével “hozta össze”, de a szerdai BL-kudarc után a Real Madrid is képbe került. A katalánok a napokban cáfolták, hogy felvették volna a kapcsolatot Mourinhóval.

A Gazzetta dello Sportnak adott interjúban a 45 éves szakember elárulta, hogy a következő szezonban Olaszországban vagy Spanyolországban szeretne dolgozni. „A későbbiekben szívesen visszatérnék Angliába, majd a portugál válogatott kispadján is próbára tenném a tudásomat” – nyilatkozta az olasz lapnak a mester.

Hiányzik a kispad (AP)

Hiányzik a kispad (AP)

Mourinho a beszélgetés során cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint találkozott az Internazionale elnökével, Massimo Morattival. „Imádja a focit és a klubját, amiért tisztelem őt, de soha nem beszélgettem még vele” – szögezte le Mourinho, aki a rövid interjúban az AC Milan BL-búcsújára is kitért: „A Milan egy nagyszerű csapat, a két mérkőzést elnézve azonban az Arsenal teljesen megérdemelten jutott be a következő körbe.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik