Élet-Stílus

Tyson és Holyfield ismét összecsap?

Létrejöhet a harmadik Evander Holyfield-Mike Tyson csata is, ugyanis előbbi nem zárkózott el a mérkőzés lehetőségétől. A negyvenen túllévő klasszisok előző két találkozóját Holyfield nyerte.

1996-ban és 1997-ben már összecsapott egymással Evander Holyfield és Mike Tyson, könnyen lehet, hogy a két veterán klasszis harmadszor is egymásnak feszül a ringben.

A bokszolók utóbbi meccse hatalmas botránnyal ért véget, hiszen Tyson beleharapott Holyfield fülébe, ezért le is léptették.

A 45 éves Holyfield és a 41 éves Tyson is az azóta eltelt időben produkált néhány látványos visszatérést. Utóbbi most vissza szeretne vágni, mivel előző két találkozójukat Holyfield nyerte.

Holyfield kétszer is nagyon elverte Tysont (AP)

Holyfield kétszer is nagyon elverte Tysont (AP)

“Már lezajlott közöttünk néhány tárgyalás” – ismerte el Holyfield a The Guardian című újságnak adott nyilatkozatában. – “Mike edzője, Jeff Fenech felhívott néhány hónapja, és érdeklődött, hogy van-e lehetőség a mérkőzésre.”

Holyfield az emlékezetes 1997-es eset után azt nyilatkozta, hogy soha többé nem lép szorítóba Tyson ellen, de most lehet, hogy megváltoztatja döntését. “Ha a díjazás megfelelő, miért is ne?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik