Élet-Stílus

Szávay párosban is gyorsan búcsúzott

Szávay Ágnes - akárcsak egyesben - a párosok versenyében is az első fordulóban búcsúzott az 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tenisztornán.

Szávay Ágnes párosban is az első fordulóban búcsúzott az 1,5 millió dollár összdíjazású dubaji női tenisztornán. A magyar játékos, aki kedden egyesben kapott ki a nyitó körben, szerdán az orosz Marija Kirilenko oldalán a Kveta Peschke, Rennae Stubbs cseh-ausztrál duótól szenvedett vereséget két sima szettben. Szávayék négyszer veszítették az adogatójátékukat, ők viszont csak egyszer – az első játszma során – „brékelték le” a rivális duót az egy óráig tartó összecsapás során.

Párosban sem tudott győzni (MTI/EPA)

Párosban sem tudott győzni (MTI/EPA)

„Ági jól játszott, úgy is fogalmazhatnék, az utóbbi hetek egyik legjobb teljesítményét nyújtotta. Az ellenfél viszont nagyon jó volt, a világ egyik legjobb párosa. Péntekig még itt leszünk, aztán irány India, a jövő héten a bangalorei torna következik” – mondta az MTI-nek Kuhárszky Zoltán, Szávay edzője.

A 20 éves magyar teniszező Gold Coaston és az Australian Openen már az első fordulóban kiesett, majd Párizsban döntőt játszott, ezután újabb fiaskók következtek: Antwerpenben, Dohában és Dubajban is az első kanyar jelentette a végállomást.

Czink kiesett

Czink Melinda három játszmában, 6:0, 3:6, 6:2-re kikapott az izraeli Shahar Peertől a memphisi fedettpályás tenisztornán. A találkozó 1 óra 40 percig tartott.

Páros 1. forduló:
Peschke, Stubbs (3.)-Szávay, Kirilenko 6:2, 6:3

Eredmények

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik