Élet-Stílus

Lisztes visszatér a Fradihoz

Lisztes Krisztián kedden megállapodott az NB II-ben szereplő Ferencváros vezetőivel arról, hogy klubhoz szerződik – olvasható az FTC honlapján.

Lisztes fél plusz egy évre ír alá a Fradihoz a Ferencvárosi Torna Club honlapjának rövid híre szerint. A Nemzeti Sport keddi száma még arról írt, hogy a 49-szeres magyar válogatott középpályás a Budapest Honvéd harmadosztályban szereplő B-csapatának edzéseit látogatja.

Lisztes ismét zöld-fehérben (ftc.hu)

Lisztes ismét zöld-fehérben (ftc.hu)

A 31 esztendős középpályás korábban kétszer nyert bajnokságot az FTC-vel, emellett kupagyőztes és Bajnokok Ligája-résztvevő volt, sőt ő szerezte a zöld-fehérek első BL-gólját. Három évvel ezelőtt azonban súlyos sérülést szenvedett a Werder játékosaként, azóta keresi régi önmagát.

Játszott a Mönchengladbachnál, de nem tudott gyökeret verni a csapatban, aztán több külföldi klubnál is próbálkozott, legutóbb a Hajduk Splittel készült, de szerződés végül nem köttetett.

A Fradi összecsap a válogatottal

Május 21-én a Ferencváros csapatával mérkőzik meg a magyar válogatott az Üllői úton. A szövetség (MLSZ) és a klub tájékoztatása szerint az időpont azért különleges, mert a meccs kitűnő felkészülési lehetőséget biztosít Várhidi Péter szövetségi kapitány keretének a május 24-i, görögök elleni barátságos találkozó előtt. A zöld-fehérek elleni összecsapás azért kezdődik 17 órakor, mert ugyanezen a napon este, Moszkvában kerül sor a Bajnokok Ligája-döntőre. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik