Élet-Stílus

Cassano az Interben? Sok hűhó semmiért

Olasz lapértesülések szerint a Real Madrid kölcsönjátékosaként jelenleg a Sampdoriában futballozó Antonio Cassano az Interben folytathatja a karrierjét.

A 25 éves játékos nagyszerű teljesítményt nyújtott és gólt is szerzett a hétvégi Sampdoria-Inter (1-1) olasz bajnoki találkozón, mely után hosszasan és rendkívül kedélyesen elcseverészett Roberto Mancinivel, a vendégek edzőjével.

Több se kellett a helyi újságíróknak, akik arról cikkeznek, hogy a Real Madriddal szerződésben álló, Genovában csak kölcsönben szereplő válogatott csatár az Interben folytatja a pályafutását. Érdekes, a felvetés leginkább magát Cassanót lepte meg…

„Nem is értem, miért ebből ilyen nagy ügyet csinálni. Nem titok, Mancinivel jó viszonyt ápolok, és a meccs után szóba sem került köztünk a futball, baráti beszélgetést folytattunk” – mondta Cassano, aki legszívesebben maradna a Sampdoriában, persze ehhez a genovai klubnak ki kellene fizetnie a Real Madridot, amely a hírek szerint 5,5 millió euróért válna meg végleg tőle.

Antonio Cassano ragaszkodik a Samp mezéhez (AP)

Antonio Cassano ragaszkodik a Samp mezéhez (AP)

A kétségkívül zseniális képességekkel megáldott, ugyanakkor önfejű, nehezen kezelhető labdarúgó 14 meccsen hatszor volt eredményes a Sampban, az utóbbi időben csapata egyik legjobbja volt.

Azt is írhatjuk, Cassano újra a régi fényében villog – ez alapján persze valóban nem lenne meglepő, ha elvinné egy nagy klub.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik