Élet-Stílus

Schumacher újra a volánnál

Miután a szezon végén Ralf Schumachernek mennie kellett a Toyotától, a pilóta versenyzői karrierjének lehetséges befejezéséről beszélt. Persze közben javában tesztelt a DTM-ben.

Az utóbbi években nem túl sikeres Ralf Schumacher tavaly nemcsak a Toyota csapatnak, de az F1-es karrierjének is búcsút intett. Ez a lépés már jóval az idény vége előtt kiszámítható volt, így már akkor megindultak a találgatások a pilóta jövőjéről.

A toyotás 13 millió után eggyel kell beérnie (vezess.hu)

A toyotás 13 millió után eggyel kell beérnie (vezess.hu)

A F1-et elhagyó versenyzők általában a DTM-ben (Német Túraautó Bajnokság) vagy a NASCAR szériában szoktak folytatni karrierjüket, a kis Schuminál az előző volt az esélyes. Többször beszámoltunk róla, hogy Ralf a Mercedes DTM csapatának tesztel, sőt korábban még az Audival is hírbe hozták.

Most már biztos, hogy a csillagos márkánál tölti a 2008-as évadot a 32 éves német, ugyanis Stuttgartban már alá is firkantotta 1 millió dolláros szerződését, ami opcióként a 2009-es évet is tartalmazza – egy német újság információi szerint.

A hajdanán hasonló cipőben jár Jacques Villeneuve-ről pedig az a hír járja, hogy idén nem folytathatja NASCAR-os karrierjét, mert nem sikerült megállapodnia egy főszponzorral. Neki idén a csak a Le Mans marad, ahol több F1-et megjárt pilóta is rajthoz áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik