Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: itt a felnibe épített mozi

A Dub cég PimpStar nevű felnije megtette a következő evolúciós lépést a kerék történelmében. LED-ek segítségével a mozgó kerékre képeket, grafikát, szöveget vetít és azt képes váltogatni is.

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:

A világ legdrágább sushija

Több mint érintőképernyős Rubik-kocka
Mentsd meg a világot környezetbarát luxussal!

Az ősember sosem gondolta volna, hogy mire lesz képes egyszer az általa felfedezett kerék. Bár ez a felni alapvetően nem egyszerűen küllemével hódít, egy krómbevonatra mégis futotta a 12 ezer dolláros induló árból, mely akár 16 ezer dollárig is felmehet a kerék méretétől függően. A felnikre 3 sorban felszerelt színes LED-ek gyorsan váltogatják a színüket, így megfelelő sebességnél egy kép áll össze. A garnitúrához mellékelt szoftverrel saját képeket készíthetünk, de már meglévő képeinket is megfelelő formájúra alakíthatjuk.

Csúcsfogyasztó: itt a felnibe épített mozi 4

Lehet vetíteni

Minden felni egyedileg programozható, és az általa tárolni képes hat képet váltogatja megfelelő időközönként. Menet közben is feltölthetünk új képet, vagy szöveget, mivel a felnik vezeték nélkül kommunikálnak az autónkban lévő laptoppal. Így azonnal tudunk üzenni a többi sofőrnek az autópályán.

Csúcsfogyasztó: itt a felnibe épített mozi 5

Azért küllemre sem utolsó

A kerekek elektronikája ellenáll a környezeti hatásoknak, így egy autómosás vagy egy sárban való dagonyázást is túlél. A működéséhez szükséges áramot az autó akkumulátora biztosítja, így sosem kell újratölteni vagy a lemerülésétől tartani.

Megrendelné? Itt lehet.

Nézze meg a mozi-felnit működés közben!

Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

ÚJ! Javasoljon terméket a Csúcsfogyasztó következő számaiba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik