Élet-Stílus

Terry: nem lesz bajnok az Arsenal

A Chelsea csapatkapitánya szerint a Manchester United a legnagyobb ellenfelük a bajnoki címért zajló versenyfutásban. John Terry úgy gondolja, hogy a sokáig listavezető Arsenal előbb-utóbb leszakad az élbolytól.

A hétvégén a négy nagycsapat közül a címvédő manchesteriek és a Chelsea gyűjtötte be a három pontot, az Arsenalnak és a Liverpoolnak is be kellett érnie egy-egy ponttal. Arsene Wenger együttese a Birmingham elleni iksszel kénytelen volt átadni az első helyét a MU-nak, igaz a londoniak csak a rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően szorulnak a második helyre.

Ennek ellenére John Terry úgy gondolja, hogy a bajnoki aranyért elsősorban Sir Alex Ferguson csapatát kell megverni. „Jelenleg a United játssza a legszebb focit, minden meccsükön rengeteg gólt lőnek. Óriási veszélyt jelentenek ránk nézve” – mondta a védőjátékos, akinek az idei szezon jelentős részét különböző sérülések miatt ki kellett hagynia.

A Chelsea csapatkapitányára különösen nagy hatást tett a MU hétvégi produkciója. Ronaldóék az első félidőben nem bírtak a Newcastle-el, de a szünet után hatot vágtak a vendégeknek az Old Traffordon. Az Arsenal ezzel szemben csak döntetlent játszott a tabella alsó felében tanyázó Birmingham ellen az Emirates stadionban.

„Az Arsenal a döntetlen ellenére is maradt az élbolyban, de a véleményem szerint hamarosan lejjebb csúsznak” – mondta Terry, aki szerint a Liverpoolnál is lemondhatnak a bajnoki címről.

A Chelsea esélyeit már jóval rózsásabban látja a 27 éves hátvéd: „Ha végre visszatérnek a sérültjeink, és elkezdünk meccseket nyerni, akkor még befoghatjuk a Manchestert.” A londoniak lemaradása jelenleg négy pontos a címvédő MU-val szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik