Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: a világ legkeményebb mobiltelefonja

Mintha katonai célokra fejlesztették volna ki a Sonim XP1-es telefont, legalábbis strapabírása erre utal. A készülék extrém helyzeteket is elvisel, mellé hároméves, megkötések nélküli garanciát ad a gyártó.

Korábbi darabok a Csúcsfogyasztóban:


Tíz nem szokványos ajándék
Zene az egész testnek
Világító napelemes sídzseki


Az amerikai gyártó szerint vannak olyan szituációk, amikor nem sokat tudó kütyükre, vagy csillogó-villogó ékszerdobozokra van szükség. Az extrém sportok, túrák szerelmesei, vagy építkezéseken fizikai munkát végzők számára nagyon előnyös az ütés- , víz-, por-, és extrém hőmérséklet álló XP1-es telefon, amely nem véletlenül érdemelte ki a strapabíróságával a legkeményebb mobilelefon címet.



Csúcsfogyasztó: a világ legkeményebb mobiltelefonja 4

A kemény külső kemény belsőt takar


A masszív kültéri igénybevételre tervezett mobilkészülék európai bevezetéshez a gyártó a puding próbáját választotta: bloggereket, újságírókat vett rá arra, hogy teszteljék a maroktelefont, az eredményeket a Sonim kampányblogján teszik közzé. A Sonim XP1 kereskedelmi forgalomban 210 brit font körül kapható, és alapfunkciókkal van ellátva.



Csúcsfogyasztó: a világ legkeményebb mobiltelefonja 5

Kicsit bumszli (2,2 cm vastag), viszont sokat bír



Ezen a videón két fiatal baseball-ütővel és golfütővel esik a készüléknek:





Itt pedig egy kütyüs-csapat többször áthajt rajta autóval – bár a lánctalpasnak nem állt ellen a készülék, azért sokat bírt:







Kövesse nyomon Csúcsfogyasztó rovatunkban a high-end fogyasztói ipar és tárgykultúra peremvidékének fejlődését! Csúcsfogyasztó rovat – a címlap alján!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik