Élet-Stílus

Brazil klub csábítja Ronaldót

A brazil Flamengo labdarúgócsapata szeretné leigazolni Ronaldót, az AC Milan aranylabdás támadóját. A milánói klub azonban a jelek szerint nem kíván megválni a csatártól.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


„Megtettük a hivatalos ajánlatunkat a milánóiaknak, már a játékossal is tárgyalunk, ámde a pénz vele egyelőre még nem került szóba” – nyilatkozta Kleber Leite, a Flamengo alelnöke. Hamarosan az AC Milan részéről is megszólaltak az ügyben, ugyanakkor az olasz klub cáfolja a tárgyalásról szóló híreket.

A Bajnokok Ligája-győztes és klubvilágbajnok csapat honlapján a következő közlemény jelent meg: „Az AC Milan határozottan cáfolja, hogy tárgyalásokat kezdett a Flamengóval Ronaldo átigazolásának ügyében.” Ennyi.

Igaz, korábban olyan információk keringtek a csapat háza táján, hogy az AC Milan nem ragaszkodik a sérülékeny brazilhoz, továbbá, hogy a vezetők csatárt igazolnának a helyére.
A 31 éves Fenomén – akinek a szerződése nyáron jár le Milánóban – hosszú ideje sérüléssel bajlódik, ebben a szezonban mindössze egyetlen találkozón játszott.

Ronaldo a Social Ramos Clubban, valamint a Sao Cristovaóban nevelkedett, majd a felnőttek között egy szezont húzott le Brazíliában, az 1993/1994-es évadban a Cruzeiróban szerepelt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik