Élet-Stílus

Ronaldo nem kell az AC Milannak?

Olasz lapértesülések szerint a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan nem hosszabbítja meg a brazil Ronaldo nyáron lejáró szerződését, így az is elképzelhető, hogy az újabban rendkívül sérülékeny csatár már januárban eligazol a milánói klubtól.

Kapcsolódó linkek


olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A „Fenomeno” januárban a Real Madridtól szerződött az AC Milan együtteséhez, amely később megnyerte a Bajnokok Ligáját – igaz, Ronaldo nélkül. A brazil csak szurkolhatott az újdonsült társainak, mivel ősszel a Real Madrid színeiben már pályára lépett sorozatban. A bajnokságban viszont játszott, s nem is rosszul, 14 meccsen hét gólt szerzett.

Már-már úgy tűnt, Ronaldo újra a régi, júliusban azonban megsérült, s közel négyhónapos kihagyás után csak múlt vasárnap, a Cagliari elleni győztes bajnokin tért vissza. Hosszú hajjal, kissé túlsúlyosan.

Szerdán az AC Milan Lisszabonban, a Benfica otthonában vendégszerepelt, Ronaldo azonban végig a kispadon ücsörgött, miután becserélése előtt, a bemelegítés során megsérült a vádliján. A brazil támadó a Juventus elleni Sere A-rangadón sem szerepelhet.


Ronaldo nem kell az AC Milannak? 1

Ronaldo hamarosban más mezben bukfencezik? (AP)


És jöjjön a lényeg: a Tuttosport információi szerint az AC Milan sérülékenysége, használhatatlansága miatt nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, s lehet, hogy már januárban távozik. Télen ugyanis még pénzért adhat túl rajta a Milan, nyáron ingyen mehetne.

Úgy hírlik, hogy a palermói Amauri érkezhet a helyre, ugyanakkor a csodagyerek, Alexandre Pato is pótolhatja. A 18 éves csatár amúgy már januártól Carlo Ancelotti vezetőedző rendelkezésére áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik