Élet-Stílus

Mire figyeljünk a karácsonyi bevásárlásnál?

Hogyan vásároljunk tipikus karácsonyi hozzávalókat? Mire kell odafigyelni? Mikor jó a hal, hús, káposzta? Ezekre a kérdésekre válaszol és hasznos tippeket ad Vipler György séf, akivel együtt jártuk be a Központi Vásárcsarnokot.

A FigyelőNet arra kérte az A38 hajó és étterem konyhafőnökét, Vipler Györgyöt, hogy tipikus karácsonyi ételek alapanyag beszerzésénél legyen segítségünkre.


A séf úr hasznos tippekkel látott el minket: kiderült, hogy mire kell odafigyelni hal, sertéshús, káposzta vásárlásakor, még a szarvasgomba árusoknál is időztünk kicsit. Karácsonyi bevásárlási kiskáté a séffel. Nézze meg videónkat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik