Élet-Stílus

Egy gyerek ölte meg az NFL-sztárt

A vádesküdtszék nyilvánosságra hozta, hogy a négy betörő közül a 17 éves Eric Rivera ölte meg november 25-én Sean Taylort, az NFL-ben szereplő Washington Redskins játékosát.



Rivera és három társa, a 18 éves Charles Wardlow, a 19 éves Jason Mitchell és a 20 esztendős Venjah Hunte ki akarta rabolni a 24 éves védő házát, ám Taylor rajtakapta őket, mire egy pisztollyal kétszer rálőttek. Az egyik golyó átszakította a játékos combjában lévő artériát, melynek következtében sok vért vesztett, majd egy nappal később elhunyt.

A gyanúsítottakat gyilkossággal és fegyveres rablással vádolták meg, és kedden Miamiban már meg is tartották az első meghallgatást az ügyükben. A tárgyaláson Rivera nem volt jelen, miután még nem szállították Miamiba, az ő meghallgatására szerdán kerül majd sor.

A bíró Wardlowt, Mitchellt, valamint Huntet előzetes letartóztatásban tartotta, és nem állapított meg óvadékot, egyúttal folyamatos megfigyelést rendelt el melléjük, mert fennáll a veszélye, hogy öngyilkosságot kísérelnek meg.

A 24 évet élt Sean Taylort hétfőn búcsúztatták a Florida Nemzetközi Egyetemen, ahol a profi liga (NFL) vezetői, csapattársai és a Washington Redskins elöljárói mellett több ezer ember gyászolta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik