Élet-Stílus

Öt baleset okozott káoszt az M3-ason

Az M3-as autópályán közel egy időben történt több baleset. A legsúlyosabb karambol Mezőkövesd térségében, ahol egy Polski Fiat és egy motor ütközött össze, mindkét jármű vezetője megsérült.

Súlyos sérüléssel járó baleset történt csütörtökön az M3-as autópálya 138-as kilométerszelvényénél, ezzel egy időben több kisebb baleset okoz komoly torlódást az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető szakaszán Pest megye térségében – közölte az Autópályakezelő Zrt. ügyeletese és az Autópálya-rendőrség szóvivője.

Mezőkövesd térségében egy motor ütközött egy kis Polski Fiat személyautóval. Mindkét jármű vezetője megsérült, egyikük súlyosan, másikuk könnyebben; előbbit helikopterrel szállították kórházba – mondta el Gálik Viktória, az Autópálya-rendőrség szóvivője.

Van egy híre, fotója, videója? Töltse fel az FN Szemtanúra!

Eközben a 27-es és a 36-os kilométerkövek között négy koccanásos, úgynevezett utoléréses baleset történt, itt egy ember könnyebben megsérült.

Jelenleg két balesetnél, Gödöllő és Bag térségében még tart a helyszínelés, ezért csak egy sávon, rendkívül lassan haladhat a forgalom Debrecen irányába – mondta el az Autópályakezelő Zrt. ügyeletese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik