Élet-Stílus

Négymillió a nagycsaládos Suzuki

Már kapható idehaza a Suzuki új limuzinja. Valamivel több mint 4 milliót kérnek az SX4 nagy csomagtartós limuzinváltozatáért.

Korábban októberre ígérték, de már most kapható a Suzuki új limuzinja, az SX4 Sedan. Az autó orr-részét nem érintette az új modell kialakítása, az kívül-belül ugyanolyan, viszont a hátsó tengely mögött 39 centivel megnyújtották a kasztnit, amely így majd 4,5 méteresre nőtt.

Az eredmény pedig igazán látványos, hiszen a ferdehátú 270 literes csomagtartójával szemben itt 510 liter várja a család csomagjait. Ez pont megegyezik a Dacia Logan és a Renault Thalia rakterének méretével.

KÉPEK (vezess.hu)

Csak 1,6-os benzinmotorral kapható jelenleg az SX4 lépcsős hátú kivitele, de az ötsebességes manuális váltó helyett automata váltó is kérhető. Viszont a ferdehátúval szemben csak elsőkerék-hajtással rendelhető a kocsi. Míg hagyományos váltóval 6,8, addig automatával 7,6 litert fogyaszt átlagosan 100 kilométerenként.

GLX+ felszereltséggel 4 090 000 forintért lehet megvásárolni a Suzuki SX4 Sedant, amihez 200 ezer forintért kaphatjuk meg az automata váltót. Az autó alapfelszereltségéhez hozzátartozik a légkondicionáló és könnyűfém felni is, amellett, hogy van benne távirányítású központi zár, elektromos ablakok, elektromos külső tükör, állítható magasságú vezetőülés, állítható kormány, amelyen a rádió kezelőszervei is helyet kapnak. A biztonságot két légzsák és ABS jelenti a szériamodellben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik