Élet-Stílus

Súlyosan megsérült Vitalij Klicsko

Szinte hihetetlen, de 2007-ben is folytatódik Vitalij Klicsko pechsorozata: alig két héttel visszatérő mérkőzése előtt ismét megsérült az ukrán óriás.

A német Bild információi szerint a WBO és a WBC egykori nehézsúlyú bajnoka, Vitalij Klicsko szombaton, ausztriai edzőtáborában, bemelegítés közben megsérült, így elmarad a szeptember 22-ére tervezett, Jameel McCline elleni visszatérő mérkőzése. A diagnózis porckorongsérvet mutatott ki, és az ökölvívót még aznap megműtötték az egyik innsbrucki klinikán. A műtétet végző orvos, dr. Twerdy szerint az operáció rendben lezajlott, ám az ökölvívó legalább hat hétig nem húzhat kesztyűt.

Mint ismeretes, az egykori világelsőnek 2005-ben éppen sorozatos sérülései miatt kellett szögre akasztania kesztyűit, ám némi sikertelen politikai próbálkozás után úgy döntött, hogy visszatér a szorítók világába. A sajnálatos eset miatt azonban ismét várni kell Vitalij visszatérésére.

A 36 éves öklöző a Bildnek csalódottan nyilatkozott: „El sem hiszem, hogy ilyen balszerencsés vagyok. Kilenc hete készülök a mérkőzésre, és erre ez történik.” Klicsko legutóbb 2004 decemberében bokszolt, akkor a nyolcadik menetben kiütötte Danny Williamst.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik