Élet-Stílus

Nem békül a Ferrari

A McLaren-főnök Ron Dennis szerette volna egymás között, szemtől szemben a Ferrarival elintézni a kémügyet. Jean Todt, az olasz csapat vezetője azonban határozottan elhárította a kezdeményezést.

Kapcsolódó linkek


forma1.lap.hu
sport.lap.hu


Ron Dennis vasárnap újságírók előtt azt találta mondani, hogy a kémügyet szívesen megbeszélné szemtől szemben a másik érintettel, a Ferrarival.

„Ha a Ferrari valóban hisz abban, hogy azok a bizonyos dokumentumok a McLarennél voltak, akkor az álláspontjuk érthető, függetlenül attól, hogy ezt hogyan is hozták nyilvánosságra. De a McLaren nem ismerte ezt a dossziét. Reméljük, hogy találhatunk megoldást a csapatok között” – magyarázta Dennis.

A Ferrari főnöke, Jean Todt azonban nem fogadja el a McLaren békejobbját. „Dennisnek ezt az ajánlatot úgy négy hónappal korábban kellett volna megtennie, akkor talán a Forma-1 imázsát és a Ferrarit sem érte volna ekkora kár” – kontrázott a fentiekre Todt.

Szinte biztos, hogy az ügy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bíróságán folytatódik. Mindkét fél meg van győződve a maga igazáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik