Élet-Stílus

„Gyorsítósávot” kínál a Mol

Bankkártyás automata tankolási szolgáltatást vezet be a Mol. A „Gyorsítósáv” néven indult szolgáltatás elsősorban azon autósok számára kedvező, akik bankkártyával kívánnak fizetni, és kizárólag üzemanyagra van szükségük.

Az országban elsőként a Mol Fóti úti töltőállomásán bevezetett extra szolgáltatás lényege, hogy a vásárlók a „Gyorsítósáv” jelzéssel ellátott kútoszlopoknál bankkártya segítségével fizethetnek, anélkül, hogy ezért külön befáradnának a shopba. A kutaknál elhelyezett készülékek használata egyszerű, a gépek lépésről lépésre tájékoztatják a vásárlókat a teendőkről.

A „Gyorsítósáv” szolgáltatás keretén belül is lehetőség van a nyugta mellett áfás számlát kérni. Már az első számla igénylésekor „vevőkódot” kap minden tankoló, amelyet később a készülékekbe billentyűzve, az automatikusan kiállítja a számlát. A „Gyorsítósáv” indulásakor a töltőállomás rendszeres vásárlói levélben kapják meg a vevőkódjukat. Aki nem rendelkezik még vevőkóddal, vagy az nincs éppen nála, a készülék nyomógombjai segítségével megadhatja a számla készítéséhez szükséges adatait.

A skandináv országokban és Olaszországban már igen népszerű fizetési módot a Mol további töltőállomásokon is fokozatosan bevezeti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik