Élet-Stílus

Viszik az Erdei-gála jegyeit

Az Universum Box-Promotion június 16-án, Budapesten rendez bokszgálát, melynek programja természetesen Erdei Zsolt 8. WBO világbajnoki címvédésére épül, de nem feledkezhetünk meg a többi magyar bunyósról sem.

Kapcsolódó linkek

profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

Már csak azért sem, mert kiderült, hogy Erdei Zsolt, Bedák Zsolt, Balzsay Károly és Hidvégi György mellett lesz még egy magyar fellépő is, méghozzá a hajdúsági Komjáthi László (25-12-1) személyében. A „Szikla” becenévre hallgató öklöző ugyanakkor erősen belehúzott, és bizton állíthatjuk, hogy neki lesz a legnehezebb dolga a magyarok közül, hiszen azzal az ukrán Andreas Kotelnikkel bokszol, aki nemrég világbajnoki összecsapáson döntetlenre végzett Liverpoolban, a WBA kisváltósúlyú címvédő Souleymane M’baye ellen.

Viszonylag új hír, hogy a szemsérüléséből felgyógyult Balzsay Károly (15-0-0) ellenfele Dél-Amerikából, egészen pontosan Argentínából érkezik. Az „érintett” Nestor Fabian Casanova (18-11-0) korábban dél-amerikai bajnok volt nagyközépsúlyban, de küzdött félnehézsúlyban is Hugo Hernan Garay ellen, igaz, tőle mindössze 55 másodperc alatt kiütéses vereséget szenvedett.

Erdei Zsolt (26-0-0) mindeközben változatlan lendülettel és lelkesedéssel készül a magyarországi címvédésére. Ezen a héten már a kesztyűzésé a főszerep a hamburgi edzőteremben. Madár egyelőre állandó partnerével készül a megmérettetésre, de a jövő héttől újabb három partner csatlakozik tréningjeihez.

Jó hír, hogy alig egy héttel a jegyértékesítést követően már a tikettek fele gazdára talált! Tehát, aki nem siet, az lemaradhat Erdei Zsolt utolsó magyarországi mérkőzéséről. Jegyeket a SYMA csarnok pénztáraiban, valamint a Tickett Expressnél lehet vásárolni 4990 Ft-tól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik