Élet-Stílus

Ronaldinho is kihagyná a Copa Americát

Ronaldinho, az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil klasszisa arra kérte hazája szövetségét, hogy tekintsen el szerepeltetésétől a nyári Copa Americán, a dél-amerikai kontinensbajnokságon.

„Mindig szívesen álltam a válogatott rendelkezésére, de úgy érzem, nem tudnék úgy teljesíteni, ahogyan azt elvárják tőlem. Arra kérem a vezetőket, legyenek tekintettel a kérésemre” áll az aranylabdás klasszis levelében. Ronaldinho azzal indokolta a kérését, hogy három szezon óta nem pihente ki magát. Tavaly nyáron a világbajnokság, egy évvel korábban pedig éppen a dél-amerikai kontinenstorna miatt.

A brazil média természetesen azonnal felfújta a dolgot, és rögtön találgatásokba kezdett, hogy a támadónak korántsem felhőtlen a kapcsolata Dunga szövetségi kapitánnyal, hiszen a szakember többször is kihagyta a keretből, ráadásul nemrég a 10-es mezszámtól is megfosztotta.

Néhány napon belül már a második világsztár kérte a szövetséget a mellőzésre, hiszen Kaká, az AC Milan irányítója is pihenéssel szeretné tölteni a nyarat.

A tréner természetesen nem örült a két sztár döntésének, de egy interjúban kifejtette, hogy így

Kapcsolódó linkek

brazilfoci.lap.hu
sport.lap.hu

más játékosok kaphatnak lehetőséget a bizonyításra. Az idei Copa Americát Venezuelában június 26. és július 15. között rendezik. A kontinenstorna előtt a selecao két barátságos mérkőzést játszik: június elsején az új Wembley-ben Anglia legjobbjaival, június 6-án pedig a törökökkel csapnak össze Dortmundban.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik