Élet-Stílus

Döntetlenre végzett a németekkel a Várhidi-csapat

Gólnélküli döntetlent játszott a csoport esélyesének tartott Németországgal a magyar U19-es labdarúgó-válogatott az Írországban zajló Európa-bajnoki selejtezőtorna nyitónapján.

Várhidi Péter csapata a játék minden területén felvette a harcot a németekkel, és már az első félidőben is lett volna alkalma a gólszerzésre, de ekkor még a rivális jeleskedett inkább a lehetőségek elpuskázásában. A második játékrészre feljavult a Várhidi-csapat játéka, és egyedül Németh Krisztián háromszor szerezhetett volna vezetést.

Kapcsolódó linkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Persze az ellenfél sem nyugodott bele a döntetlenbe, és Somodi Bencének a magyar kapuban jó párszor volt alkalma bizonyítani rátermettségét. A mérkőzés hajrájában Farkas Balázs rúgást kapott a lábára, és a fiatal támadó nem is tudta folytatni a játékot. Gól ezek után sem született, így maradt a döntetlen.


Döntetlenre végzett a németekkel a Várhidi-csapat 1

Nagy csatában végül nem született gól (mlsz.hu)


„Nagyon kiélezett csatát vívtunk a németekkel, masszívak voltunk és fegyelmezetten játszottunk.” – nyilatkozta a mérkőzés után Várhidi Péter az MLSZ honlapjának. „Nekünk volt több lehetőségünk a gólszerzésre, főleg a második félidőben dönthettük volna el a javunkra a találkozót. Sajnálom, hogy ez nem sikerült. A következő mérkőzésen két sárga lapja miatt nem játszhat Farkas Balázs, aki egyébként bokasérülést szenvedett a mérkőzésen. Két összecsapás vár még ránk, tehát megmaradt az esélyünk a továbbjutásra.”

Dublin, U19-es Eb-selejtező, 1. forduló:
Magyarország-Németország 0-0

A magyar válogatott további mérkőzései:
Magyarország – Bulgária (szerda, 15. 30)

Írország – Magyarország (szombat, 20.00)

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik